13 decembrie 2010

Slalom printre cretin(e)i

In seara asta am citit pe blogul unei dudui-nevasta de cosmar - un articol care m-a ingretosat si enervat rau.Si asa mi-as fi dorit sa iasa din mine cuvintele cele mai obscene din lumea asta cu care s-o colorez bestial si brutal pe naspeta aia.
Ne-am transformat incet -incet intr-o tara de inapti, culoarea orange - desi initial spalatoare doar de creiere batrane - a reusit sa-i stapanesca ca un demon si pe cei mai tineri, inoculandu-le idei de tot cacatul si de toata jena.
Toata lumea fierbe zilele astea cu discutiile si hotararile pe care le-a luat Chioru' in privinta viitoarelor mamici.Desi nu am zis nimic pana acum, sunt foarte trista, pentru ca mai voiam un copil si asta relativ curand.Acum ma gandesc de doua ori inainte de-a mai aduce in tara asta un alt suflet pe lume.Am vazut gravide disperate, efectiv, de hotararea mizerului de guvern care ne conduce, femei care si-au facut niste planuri si socoteli inainte de-a lua hotararea de-a aduce pe lume un copilas si acum se trezesc puse in fata unui lucru deloc usor.Stau un an acasa ca mai apoi sa se intoarca la munca.Ok, ne intoarcem, dar la care munca?Ca nu ne ofera nici munca sigura, nici locuri in crese cum se cuvine ( nu in foste spitale care sunt pline de diversi microbi in pereti si nu ar indrazni decat inconstientii sa-si duca acolo copiii), nu ne permitem cu salariile astea de toata jena nici bone sa angajam sau sa-i dam pe toti la crese particulare.
Si-n tot freamatul asta si nebunia creata de hotararea guvernului , se trezeste o amiba d-asta fara copii, care sa infiereze mamele "miloage" care vor bani de la stat, ca ea domne' cand s-a nascut " statul nu i-a dat mamei nici un leu sa ma creasca, pe-atu ci era ceva normal sa-ti cresti copilul pe banii tai, nu sa astepti mocangeala de la bugetul de stat."
Pai ma nene, cand s-a nascut bididoaica asta, statul nu i-o fi dat ma-sii nimic, dar si ma-sa a aruncat-o sigur la tara la masa-mare sau la vreo cresa gratuita ca pe vremea lui Ceasca era invatamantul gratuit si nu ca acum si locuri pentru toti copiii.
Ne mai sugereaza duduia ca daca vrem copii trebuie urmat sfatul ei pretios " Si eu vreau, dar nu ma astept sa primesc pentru asta un salariu lunar. De-aia m-am maritat, ca sa nu astept mila nimanui – cand o sa vina copilul, are cine sa ne intretina. "
Frate , deci ori aveti pesti care sa va intretina ori va bagati markerul in ea de viata si va sterilizati la 20 de ani, ca sa nu mai fiti miloagele chiorului si ale piticaniei - avorton.
Mai abereaza putin in legatura cu maternitatea si ceea ce reprezinta ea in viata unei femei " Si sa nu-mi spuneti ca ati turnat doi copii, un dupa celalalt, pentru ca maternitatea e un lucru sublim si inaltator. Refuz sa cred ca exista femei a caror aspiratie suprema este schibatul scutecelor. Plus ca, dupa patru ani de schimbat scutece,va intoarceti in campul muncii si nu mai stiti sa faceti nimic."
In afara faptului ca m-a enervat ingrozitor atitudinea ei de superioritate, am gasit in articolul scris de ea o mare imbecilitate provenita probabil din prea mult campul muncii unde activeaza.Ma crucesc si-mi doresc ca Dumnezeu sa nu le dea copii unor idioate ca ea, care definesc maternitatea doar prin schimbat de scutece.Aceasta amiba reduce tot ceea ce inseamna a fi mama la un simplu pisat si-un cacat.Ca da, scutecul asta ascunde si tanti asta-desi poarta ochelari-nu poate vedea mai departe maternitatea decat redusa la un schimbat de scutec.
Scrie ca " timp de patru ani stati linistite acasa, iar apoi va intoarceti la munca si va loveste cruda realitate: copiii trebuie crescuti in continuare, au si dupa doi sau patru ani nevoie de haine, jucarii, mancare. Sa vedeti ce distractiv o sa fie cand ajung la adolescenta! Atunci de la cine o sa mai cereti bani/pomana?"
Aici am adunat suficienta saliva incat sa-i trag o flegma groasa sa-i aburesc lentilele alea cur de sifon si sa ii explic ca nu suntem toate femeile care am facut copii niste japite care stam si "turnam" plozi pe banda rulanta, doar ca sa luam niste amarati de bani ( care cumlea ni se si cuvin! ) timp de 2 ani pentru fiecare copil facut.Mai apoi, stau si ma gandesc de unde culoarea mea stie amiba cum e sa ai copii ajunsi la adolescenta?Si cate mame stie ea care au cerut pomana statului condus de oranjadele astea pentru a-si creste copiii?
E trist ca in randul celor tineri sunt oameni care ii sustin parerea amibei, e si mai trist ca femei ce vor deveni mame ( sau poate nu !) gandesc asa si e de-a dreptul impertinent ca una care fute menta la un birou, pe post de mare jurnalista, sa ne dea lectii astora care ne chinuim cu "statul acasa pe banii statului ", pe post de "miloage".
Putem sa inaintam noi ca si natie cu asemenea avortoni si amibe in randul celor tineri?Cum sa se schimbe lucrurile atata timp cat exista voci ca si cea a amibei care sustin asa ceva?
Ia o dedicatie d-acilea si ne lasa fata taichii, ca esti dusa si rapusa!

http://www.youtube.com/watch?v=M3tYD2xX94c&feature=related

2 comentarii:

  1. Am ramas fara cuvinte. Mi se pare din ce in ce mai trist sa traiesti in acesta tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. @vulpita: denisuca asta este total imbecila si nu poate decat sa te amuze, daca ai citi insa ce scriu alte mame pe blogurile lor, cu adevarat te-ai ingrozi in ce societate traim.

    RăspundețiȘtergere