2 martie 2010

Motive sa nu te casatoresti

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina.
Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi.
Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
 

4 comentarii:

  1. Unul mai bun ca altul, nu am mai ras de mult asa bine

    RăspundețiȘtergere
  2. radem bine, insa subtil este extrem de adevarat ! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tareeeee.....am ras impreuna cu BATMAN-ita mea si am realizat adevarul finut din aceasta gluma!
    Acum revenind la realitate....nu toti barbatii fac asa.....si nu toate femeile au parte de neglijenta din partea lor! Deci gluma aceasta nu este un motiv obiectiv de a nu te mai casatori!
    Din experienta mea si a sotiei mele am ajuns la concluzia ca inamicul numarul 1 al unei casnici este banala...OBISNUITA!
    Cand obisnuitna ia locul sentimentelor initiale...atunci se pot intampla si astfel de manifestari de genul celei din gluma de mai sus!
    Ideal ar fi ca tot timpul sa aducem un suflu nou casniciei sau relatiei pe care o avem!
    Oricum...e buna gluma :)

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar eu am la batatura un sot care este diferit total de ceea ce se spune in gluma respectiva, din pacate insa sunt o groaza de casnicii de genul acesta.Este un semn sa se deschida ochii bine cand iti iei angajamentul casatoriei.Tot mai multi o fac pentru perioade scurte, daca nu sunt copii la mijloc e ok, dar atunci cand intervin copiii deja situatia e groasa si ireversibila.
    Oricum pentru delectare dimineata la cafea e super :-)))

    RăspundețiȘtergere