14 iulie 2010

Si ai plecat !

In dimineata asta am ramas socata, Madalina Manole a murit! Efectiv mi s-a zbarlit pielea cand am auzit teribila veste...O vazusem anul trecut la maternitatea Giulesti ( a nascut la scurt timp dupa mine ),  a stat in aceeasi rezerva unde am stat si eu si cand l-am cautat pe medic era cu ea..Arata super, chiar ma gandeam ce mamica frumoasa si implinita este la 42 de ani.Nu cred ca s-ar putea sinucide o femeie care isi lasa in urma un copil ce abia a implinit un anisor, nu pot sa cred asa ceva, nu cred ca inima ei de mama a lasat-o sa faca gestul necugetat de azi, de a-si lasa pe maini straine un sufletel mic.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-i lumineze calea!

Un comentariu:

  1. ...sunt descumpanit!
    Daca si cei care reprezinta sau ar trebui sa reprezinte un etalon de viata normala ptr noi , muritorii de rand, ajung sa isi incheie socotelile intr-un astfel de mod inseamna ca nu mai e de stat in aceasta lume, in aceasta Romanie de vanzare in care nimic nu iti mai garanteaza ca tu si familia pe care ti-o intemeiezi vei duce o viata normala!
    Eram un tanar, inca adolescentin, care isi petrecea timpul alaturi de cea care avea sa imi devina sotie, in acordurile melodiilor lui Madalina Manole!
    Acum...suntem impreuna...dar cu tristete in inimi!

    Dumnezeu s-o ierte si sa puna un balsam de mangaiere pe inimile celor direct afectati!

    RăspundețiȘtergere